Een container huren voor puin en afval

Particulier een container huren

Een container huren kan gemakkelijk en snel via afval.nl. Je doorloopt daar het bestelformulier en de volgende werkdag heb je de vuilcontainer voor de deur staan. Klaar om je afval te verwijderen uit je huis, tuin of pand. Tip: wil je op zaterdag beginnen met slopen/verbouwen, regel dan dat de container op vrijdag geleverd wordt. Je kunt dan zaterdag direct beginnen!

Kan ik als zakelijke klant ook een container huren?

Natuurlijk kunt u als zakelijke klant een container huren. Neem hiervoor contact op met afval.nl.

Een container huren? Welk afval mag er in?

Grofvuil mag ongesorteerd in de container geplaatst worden, oude machines, oude banken en oud witgoed, wat je maar kwijt wilt. Een container huren en je bent zó van je oude spullen af.

Bouw- en sloopafval kun je ook door afval.nl laten afvoeren. Je kunt hiervoor een open of een dichte container huren. Let er dan wel op dat er geen asbest of asbest verdacht materiaal weggegooid wordt. Voor het afvoeren van asbest kun je het best even contact opnemen met de klantenservice.

Schoon puin past ook prima in de puincontainer. Onder schoon puin wordt verstaan: bakstenen, dakpannen, tegels, (gewapend) beton, tuingrind schoon (geen dakgrind) en gips.

container huren

Je kunt ook een container huren voor houtafval. Hierin mogen meer houtsoorten dan je misschien zou denken. Zelfs geverfd hout en hardboard mogen hierin afgevoerd worden. Je leest hier meer over op afval.nl.

De container voor tuinhout mag gevuld worden met, zoals de naam het al zegt, hout uit de tuin. Maar ook bielzen, schuttingen en afgedankte tuinhuisjes kun je hierin kwijt.

Voor tuin- en plantsoenafval kun je ook een container huren. Dit is vooral handig als je na de winter je tuin weer gaat snoeien en de dode planten gaat vervangen.

En, last but not least, wat dacht je van grondafval? Je kunt hiervoor een speciale vuilcontainer huren. Wanneer je een nieuw terras of grasveld gaat aanleggen, moet er vaak grond afgegraven worden. Het enige waar je goed om moet denken is dat je geen verontreinigde grond afvoert. Je ziet dit snel genoeg. Zitten er stenen, puin of hout in, dan is de grond vervuild en dien je een vuilcontainer te huren voor bouw- en sloopafval.