De mogelijkheden van C111 op de huizenmarkt

Binnen de ring van Amsterdam heeft iedereen wel eens van C111 gehoord. Zij kopen je huis, zelfs als jij er nog (tijdelijk) wilt blijven wonen. Maar wist je dat C111 nog veel meer mogelijkheden biedt?

Verhuur van panden door C111

Wanneer je op zoek bent naar een (studenten)huis of starterswoning, ga dan eens informeren bij C111. Zij hebben binnen de hele ring van Amsterdam diverse panden gekocht die in delen gehuurd kunnen worden. De panden worden eerst gerenoveerd en daarna verhuurd. Je komt dus altijd in een prachtig, goed onderhouden pand terecht.

c111

Vrije kavels kopen via C111

Ook buiten Amsterdam is C111 zeer actief. Voor diverse gemeenten regelen zij de marketing, communicatie en verkoop van vrije kavels. Zij denken mee over allerlei zaken, bijvoorbeeld over het bestemmingsplan, de haalbaarheid van de vrije kavels de verkoopvoorwaarden en de strategie. Ze zorgen ook voor de verkoop van de vrije kavels. Voor marketing en communicatie werken ze samen met gerenommeerde bureaus.

CPO

CPO is de afkorting van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Wanneer je met een groep mensen besluit een appartementengebouw te gaan laten bouwen, dan is het handig als je iemand in de buurt hebt die dat al eerder gedaan heeft. En daar komt C111 om de hoek kijken. Zij begeleiden collectieven bij het realiseren van hun droom: een appartementengebouw. Ze helpen bij grondaankoop, bespreken plannen met toekomstige bewoners (de leden van het collectief), het bouwteam en het bestuur. In iedere fase worden er doelen gesteld die aan het eind van iedere fase geƫvalueerd worden. Op deze manier blijven budget en planning goed in beeld.

Projectontwikkeling

Ook diverse vormen van projectontwikkeling kun je prima aan dit vastgoedconsultancy-bureau overlaten. Wat denk je bijvoorbeeld van huisvesting voor bedrijven? Ze kopen dan de grond aan, contracteren de aannemers en overige uitvoerders en nemen de ontwikkeling en uitvoering voor hun rekening.
Je ziet steeds vaker gebouwen geheel of gedeeltelijk leeg staan. Door deze gebouwen te transformeren zijn ze weer geschikt voor gebruik. Bijvoorbeeld door een kantoorpand om te bouwen tot appartementencomplex of studentenwoningen. C111 weet hier prima raad mee. Ze zorgen vaak voor de financiering, planning, huurders en contracten.
Ook het adviseurschap staat C111 op het lijf geschreven. Adviezen over besparen op je huisvestingskosten of je energierekening? Ze rekenen het je helemaal voor. Zodat je uiteindelijk een goed doordachte beslissing kunt nemen over of je moet blijven huren of dat kopen misschien toch verstandiger is. Ook berekenen ze voor je of de huursom nog conform de markt is.